eo pokachih sve lajsne i malo sam felnice doveo u red .. ako su ruzhne ne moraju bar prljave da budu .. )
primetitje se da je hauba mat .. to je mojih ruku delo ... slepac pogreshio shmirglu ..
no dobro josh fabranje pa tje pocheti da lichi na neshto ..
menjao sam ulje i filter juche ... i motor je malo prodisao .. ono shto sam izvadio ne mogu ni da opishem a i manje je bitno .. sipao sam motul mineralno 10.40
LM .. naleteh na problem .. po autodati kazhe ukupno ulja 4.2 za moj motor u mom sluchaju 4.0 jer nema turbine ... sve u svemu sipao sam 4 kile a merach pokazuje preko maximuma ... ????
i imam josh jedan problemchitj ... auto mashi paljenje chim se zagreje malo .. a dok je hladan gasi se na leru ... ali vuche super (ako izuzmemo chinjenicu da nema fen) ... kazhu ljudi to je zbog previshe goriva i mapa koje su predvidjene za nadpritisak ali ja bih rekao da nije samo to .. vetj da ima josh neshto ... jer ne mozhe zbog mapa da radi a 3 cilindra i da trza ko jarac ...
ima li ko kakvu ideju ?
i gde se dade ona tema .. kviz dijagnostika pomotj prijatelja ovo je pitanje za tamo al` ne merem da nadjem ..
ma neshto mi je tu chudno po autodati ne postoji b202 bez L za moj auto ... vetj samo za 900tku tog godishta ... tako da ili data lazhe ili je menjana glavica nisam pametan ...
PS zamwnih prednje plochice danas za 650 dinara ))) tj da vidimo kako tje se pokazhu ...
nemam pojma ... nisam zagledao po normalnim saaovima kako to treba da bidne ...
PS .. sutra idem po lezhaj .. i josh par sitnica ... tipa da opravim ovu grdobu od izduva ..
i .. videtju josh .. mozhda gume ..
pored zadnjih plochica ..
ah da .. shpaner neki ili neshto mi se chuje .. pa tju da menjam kaish .. i te zatezache ili shta vetj ima tuda ..
videtju sa srkijem sutra ..
zamenio lezhaj i ceo izduv od livene grane do zadnjeg lonca ... vratio na fabriku 60mm
bitje po koja fotka samo dok ih skinem sa mobilnog ..
a lezhaj shto me je namuchio kao neprijatelja ..
nisam znao da ima stari i novi tip ... nosio kod strugara na kraju ... sve u srbiji mozhe da se nabudzhi ...
josh malo updatea ..
bio sam do centra boban da mi pregledaju trap i amortizere
zamenio gumice balans shtangli .. levu prednju kuglu plochice napred i pozadi ... komutator , svetjice .. popravio neka svetla po kabini .. svetlo u kaseti napred , sipao antifriz stavio akumulator normalan umesto 45A
ostao mi josh prednji desni amortizer od tih sitnijih stvari .. a onda krpim pare za FEENN
a sutra tju da probam da zamenim ECU i MAF da stavim od 9000i da vidm otje li da proradi malo bolje
a da .. pocheo sam i da radim u SAABOTER SERVICEu .. i tako
Comment